O Hotelu***

Hotel Novella Uno**

IMG 5005 resizeNalazi se u Novim Banovcima, na samo 150 m od auto-puta Beograd - Novi Sad i obilaznice oko Beograda, 10 min od aerodroma i na svega 20 minuta od centra glavnog grada.
Blizina auto-puta čini ga pogodnim za smeštaj turista u tranzitu, ali i individualnih gostiju.

Novella Uno*** ima kvalitetnu saradnju i sa sportistima, kako sa fudbalskim klubovima, biciklistima, tako i sa onima koji se rekreiraju na obližnjim teniskim terenima, ili bazenima.

Budući da se nalazi između dve industrijske zone, beogradske, sa jedne, i novosadske sa druge strane, hotel pored smeštaja nudi i organizaciju najrazličitijih poslovnih sastanaka, seminara, stručnih savetovanja, manjih simpozijuma i slično.

Novella Uno*** u smeštajnom delu ima 39 komfornih soba ukupnog kapaciteta 125 osoba.

U ponudi su jednokrevetne, dvokrevetne sobe (sa francuskim i odvojenim ležajevima),porodicne sobe i apartmani. Svaka soba opremljena je LCD televizorom i kablovskim programom, WI- FI, klima uređajem.

Restoran je kapaciteta 160 mesta, a tu su i aperitiv bar, room service, kao i konferencijska sala koja u zavisnosti od postavke može da primi do 80 osoba.

Prostor restorana je pogodan za različite vrste svečanosti, kako poslovnih tako i privatnih.

Besprekorna usluga i vrhunski kuvari učiniće da boravak u hotelu svakom gostu ostane u prijatnom sećanju i poželeće da se ponovo vrate.

U sklopu hotela je i parking sa 20 mesta (za privatna vozila i turističke autobuse), koji je 24 časa pod video nadzorom.

KORISNE INFORMACIJE

  • Radno vreme recepcije 24h
  • Radno vreme restorana je od 11-23h
  • U cenu noćenja uključen je doručak.
  • Prijava gostiju je od 14h, a odjava do 12h.
  • Dnevni odmor se može koristiti u periodu od 10-18h
  • Plaćanje može biti: gotovinski, karticama (Visa, Dina, Master, Maestro), čekovima građana, kao i sa tekućeg računa.
  • Parking prostor je u okviru hotela i pod video nadzorom 24h.
  • Sigurnosni sef se nalazi na recepciji.
  • Za korišćenje WI-FI je neophodno kontaktirati recepciju.
  • U slučaju vanrednih situacija (požar, nesrećan slučaj...) neophodno je pritisnuti taster SOS koji se nalazi u kupatilu.

 USLUGE TRANSFERA

Usluge transfera dostupne su gostima 24h sedam dana u nedelji. Cene su po transferu - jedan pravac, od aerodroma do hotela ili od hotela do aerodroma:

- Od 1 do 2 osobe - 25 eur;

- Od 3 do 4 osobe - 30 eur;

- Od 5 do 6 osoba - 40 eur.

Kako bismo organizovali Vaš transfer, najlepše Vas molimo da nam prosledite e-mailom informacije o broju osoba, broju leta, nazivu avio-kompanije i vremenu dolaska.